Leven in Vertrouwen

Rust en vertrouwen creëert gezondheid en geluk


Agenda

Raadpleeg voor aanmelding de algemene voorwaarden en de disclaimer. Bij aanmelding worden deze bekend verondersteld. Onder kosten kan je de prijzen van de verschillende activiteiten vinden.

Elders kan je uitgebreide beschrijvingen vinden van de lezingen, de basisworkshops "Leven in Vertrouwen - Vertrouw je Lichaam" en "Bio-Logica van Gedrag en Karakter", praktijk- en themadagen en het LEEF-protocol. Op de pagina onder de beschrijvingen staan wat reacties van mensen weergegeven. 


Lezingen, workshops en andere activiteiten


Praktijkdag: Casussen van Borstkanker besproken aan de hand van CT-scans, Zwolle

Datum:07-09-2017

Donderdag 7 september van 10:00 tot 18:00 uur.

Aan de hand van het boek over borstkanker van Dr. Hamer worden en een groot aantal casussen besproken. Zeer interessant om te zien hoe compleet de BN is als ook de informatie van de CT-scans beschikbaar is!

Voor deelname wordt een goede kennis van de biologische natuurwetten noodzakelijk.

Kosten: € 90,-
Thee, koffie en de lunch zijn voor eigen rekening. Aan de bar zijn warme en koude dranken verkrijgbaar en in het winkelcentrum zijn vele mogelijkheden om iets te kopen of ergens te lunchen.

Aanmelden via email of het aanmeldingsformulier hieronder.Terug naar overzichtActiviteitenkalender van Bert van Grondelle


Meer informatie en aanmelden 

Via onderstaan formulier kunt u zich aanmelden voor het evenement van uw keuze. Voor meer informatie kunt u per email contact met me opnemen.