Leven in Vertrouwen

 


Agenda

Raadpleeg voor aanmelding de algemene voorwaarden en de disclaimer. Bij aanmelding worden deze bekend verondersteld. Onder kosten kan je de prijzen van de verschillende activiteiten vinden.

Elders kan je uitgebreide beschrijvingen vinden van de lezingen, de basisworkshops "Leven in Vertrouwen - Vertrouw je Lichaam" en "Bio-Logica van Gedrag en Karakter", praktijk- en themadagen en het LEEF-protocol. Op de pagina onder de beschrijvingen staan wat reacties van mensen weergegeven. 

Hieronder een korte mondelinge uitleg over de essentie van mijn activiteiten en daar weer onder de agenda.
 


Meer informatie en aanmelden 

Via onderstaan formulier kunt u zich aanmelden voor het evenement van uw keuze. Voor meer informatie kunt u per email contact met me opnemen.


Praktijkdag: Casussen van Borstkanker besproken aan de hand van CT-scans, Zwolle.

Datum:23-11-2017
10:00

Donderdag 23 november van 10:00 tot 18:00 uur.

De dag begint met een korte samenvatting van de biologische programma’s in de borsten, met de nadruk op de zaken waar niet te licht over gedacht moet worden en andere programma's die niet met de borsten in verband worden gebracht maar die wel als borstkanker gediagnosticeerd worden als ze lopen bij, of in de buurt van de borsten.
Aan de hand van het boek over borstkanker van Dr. Hamer worden daarna en een groot aantal casussen besproken. Zeer interessant om te zien hoe compleet de BN is als ook de informatie van de CT-scans beschikbaar is! Er gaat niets boven de bespreking van dit soort casussen, juist omdat de relatie met andere conflicten zo duidelijk wordt. Ik zat in Oosterijk altijd op het puntje van mijn stoel!

Voor deelname is een goede kennis van de biologische natuurwetten noodzakelijk.

Kosten: € 90,-
Thee, koffie en de lunch zijn voor eigen rekening. Aan de bar zijn warme en koude dranken verkrijgbaar en in het winkelcentrum zijn vele mogelijkheden om iets te kopen of ergens te lunchen.

Aanmelden via email of het aanmeldingsformulier hieronder.Terug naar overzicht