Leven in Vertrouwen

 


Agenda

Raadpleeg voor aanmelding de algemene voorwaarden en de disclaimer. Bij aanmelding worden deze bekend verondersteld. Onder kosten kan je de prijzen van de verschillende activiteiten vinden.

Elders kan je uitgebreide beschrijvingen vinden van de lezingen, de basisworkshops "Leven in Vertrouwen - Vertrouw je Lichaam" en "Bio-Logica van Gedrag en Karakter", praktijk- en themadagen en het LEEF-protocol. Op de pagina onder de beschrijvingen staan wat reacties van mensen weergegeven. 

Hieronder een korte mondelinge uitleg over de essentie van mijn activiteiten en daar weer onder de agenda.
 


Meer informatie en aanmelden 

Via onderstaan formulier kunt u zich aanmelden voor het evenement van uw keuze. Voor meer informatie kunt u per email contact met me opnemen.


Introductiedag "Leven in Vertrouwen", Groningen

Datum:24-02-2018
09:00

Deze dag wordt georganiseerd door Lightwave Opleidingen: https://www.lightwave.nl.
Voor meer informatie en aanmelding graag met hen contact opnemen.


De biologische natuurwetten geven je een totaal andere kijk op ziekte en gezondheid. Het verband tussen lichaam en geest staat centraal: emotionele schokken worden gezien als de hoofdoorzaken van ziekten, waarna een logisch, voorspelbaar en verklaarbaar proces van genezing (= ziekte) volgt. Deze processen zijn nuttig en zinvol en hebben steeds het overleven van het organisme tot doel.
Ziekten zijn een boodschap voor bewustwording. Door begrip van die boodschap en door met het natuurlijke proces mee te werken in plaats van die te bestrijden, ben je in staat ziekteprocessen te versnellen en/of te verlichten en “wonderbaarlijke genezingen” te verkrijgen.
De implicaties van de Biologische natuurwetten wijzen een weg hoe je met ziekten maar ook met moeilijke situaties in je leven om kunt gaan.

Programma
Ochtend: theoretisch gedeelte
• Het functioneren van de biologische natuurwetten
• Het omdenken: de verregaande implicaties van het Hamers kompas
• Voorbeelden en ervaringsverhalen
Middag: praktische gedeelte
• Werken met de site
• Eenvoudige casussen: het omdenken in de praktijk
• Hoe om te gaan met fysieke ongemakken en lichte ziektenTerug naar overzicht