Leven in Vertrouwen

 


Agenda

Raadpleeg voor aanmelding de algemene voorwaarden en de disclaimer. Bij aanmelding worden deze bekend verondersteld. Onder kosten kan je de prijzen van de verschillende activiteiten vinden.

Elders kan je uitgebreide beschrijvingen vinden van de lezingen, de basisworkshops "Leven in Vertrouwen - Vertrouw je Lichaam" en "Bio-Logica van Gedrag en Karakter", praktijk- en themadagen en het LEEF-protocol. Op de pagina onder de beschrijvingen staan wat reacties van mensen weergegeven. 

Hieronder een korte mondelinge uitleg over de essentie van mijn activiteiten en daar weer onder de agenda.
 


Meer informatie en aanmelden 

Via onderstaan formulier kunt u zich aanmelden voor het evenement van uw keuze. Voor meer informatie kunt u per email contact met me opnemen.


HEEL door LEEF Bot-, Spier- en Gewrichtsproblemen + praktijkdag, Heeze

Datum:04-10-2018
10:00

Donderdag 4 t/m zaterdag 6 oktober van 10:00 tot 18:00 uur.

Deze dag wordt gevolgd door de praktijkdag "Diagnoseshock, Symptomenshock en Soepdiagnose" aan de hand van het uitwerken van MS en ALS en sluit perfect aan bij de themadagen.

Kosten:
€ 180,- voor beide themadagen
€ 90,- voor de praktijkdag
€ 250,- voor alle dagen
De vergoeding voor thee, koffie, een kop soep voor tussen de middag en andere extra kosten die de ontvangst van zoveel mensen met zich meebrengen bedraagt € 7,50 per dag en wordt direct afgedragen aan de gastvrouw. Graag eigen lunch meenemen.

De exacte locatie wordt na aanmelding aan de deelnemers bekend gemaakt.

Aanmelden via email of het aanmeldingsformulier hieronder.
Deze dagen zijn een combinaties van de dagen over de biologische programma’s van de botten, spieren, pezen en gewrichten en hoe je daarmee om kunt gaan via het LEEF-protocol.

Gevraagde voorkennis: Goede kennis van de werking van de biologische natuurwetten en de implicaties ervan.PROGRAMMA

Korte inleiding over de essentie van de biologische programma's in deze groep:
- Bespreking van een aantal speciale programma's
- Waarom is dit evolutionair gezien de voorbereiding op de komst van de mens en wat is het verschil tussen mens en dier in deze?
- Waardoor kunnen wij deze programma's overwinnen en hoe doe je dat?
- Wat is ervoor nodig om dit ook in de praktijk tot een goed einde te brengen?

Tijdens deze dagen komen vooral de implicaties van de biologische programma’s aan de orde, dus wat zijn de consequenties ervan voor je denken, je voelen en je instinctief en intuïtief handelen.
Kennis van de individuele programma's is belangrijk als achtergrondinformatie en om bepaalde details bewust te worden, maar wat er nodig is om deze programma's te doorleven is van een totaal andere orde.
Hierop ligt de nadruk tijdens deze HEEL door LEEF-dagen en dit wordt ook geoefend.


Aanmelding via email of via het onderstaande aanmeldingsformulier.Terug naar overzicht