Leven in Vertrouwen

Levensbewustzijn


Agenda

Raadpleeg voor aanmelding de algemene voorwaarden en de disclaimer. Bij aanmelding worden deze bekend verondersteld. Onder kosten kan je de prijzen van de verschillende activiteiten vinden.

Elders kan je uitgebreide beschrijvingen vinden van de lezingen, de basisworkshops "Leven in Vertrouwen - Vertrouw je Lichaam" en "Bio-Logica van Gedrag en Karakter", praktijk- en themadagen en het LEEF-protocol. Op de pagina onder de beschrijvingen staan wat reacties van mensen weergegeven. 

Hieronder een korte mondelinge uitleg over de essentie van mijn activiteiten en daar weer onder de agenda.
 


Meer informatie en aanmelden 

Via onderstaan formulier kunt u zich aanmelden voor het evenement van uw keuze. Voor meer informatie kunt u per email contact met me opnemen.


Het Aquariustijdperk. Inspiratiedag/Het grote plaatje, Assen. UITGESTELD, DATUM WORDT NADER BEPAALD

Datum:01-04-2020

Woensdag 1 april van 10:00 tot 18:00 uur

Kosten: € 95,-
Als ook aan de "Supportgroep Borstkanker" op 31 maart wordt deelgenomen, dan zijn de kosten van beide dagen € 180,-
De vergoeding voor thee, koffie, een kop soep voor tussen de middag en andere extra kosten die de ontvangst van zoveel mensen met zich meebrengen bedraagt € 5,- en wordt direct afgedragen aan de gastvrouw.
Graag eigen lunch meenemen.

Aanmelden via email of het aanmeldingsformulier hieronder.

Programma
Deze dag borduurt voort op de 2e dag van de BN Compleet. Via de evolutie volgens de TUN-kalender van de Maya's krijgen we inzicht in wat er is gebeurt en hoe de wereld zoals we die nu kennen is ontstaan.
Wat is de bedoeling van deze evolutie? Wat is er momenteel aan de hand in de wereld en wat zal de nabije toekomst brengen? Hoe kunnen we ons daarop voorbereiden en erop inspelen? Wat is de rol van de BN hierin?
Eigen verantwoordelijkheid op vele gebieden zal hierin een grote rol spelen.
Het is een dag van discussie en interactie, die we gezamenlijk vorm gaan geven.Terug naar overzicht