Leven in Vertrouwen

Levensbewustzijn


Curcumine

Blue Earth heeft 2 varianten van Curcumine ontwikkeld: curcublue (curcuminewater) en curcuminehoning. 


Curcublue

Beschrijving

Doordat de curcumine in curcublue middels onze speciale natuurlijke methode waterabsorberend is gemaakt, is het volledig opneembaar in het lichaam.

Curcuma is het bekende gele kruid van de wortelstok van de curcuma longa plant, die je terugvindt in de Indiase keuken en die van oudsher gebruikt wordt in de ayurveda, de oosterse geneeskunde waarop onze westerse geneeskunde gestoeld is.

Curcumine is het werkzame bestanddeel van de curcumawortel. In de curcumawortel zit slechts 5 % curcumine.


Curcublue        

In dit product is een extract van Curcuma Rhizoma gebruikt met 95% zuivere curcumine. De curcumine is middels een speciaal proces toegankelijk gemaakt voor water. Tot zover zijn wij het eerste bedrijf die dit gelukt is zonder toevoeging van piperine, liposomen, olie, etc. Het is een geheel natuurlijk proces zonder enige toevoegingen.

Blue Earth is het gelukt om de toestand van de curcumine te veranderen van waterafstotend naar waterabsorberend. Hierdoor wordt de stof geheel opgenomen in de cel. Daarnaast is ons speciaal behandeld bronwater waarin de curcumine opgelost is, vanwege zijn moleculaire structuur beter in staat tot opname dan elk ander zuiver water.

Curcublue is dus te gebruiken voor vele doeleinden.
Inhoud flesje: 250 ml.
Ingredienten: Curcumine (95% extract van Curcuma longa wortel), zuiver gebrouwen bronwater.
Elke flesje bevat 5 gram curcumine.


Gebruiksaanwijzing

Dosering: toevouwen naar driemaal daags 5 ml innemen op de lege maag tenzij anders geadviseerd.

Begin de 1e dag met een lage dosering van 1 x 5 ml, de 2e dag met 2 x 5 ml per dag en de 3e dag 3 x 5 ml per dag. Bij chronische/ernstige ziektes kan er opgebouwd worden naar 3 maal daags 10 ml*. 

Let op: dit product is zeer krachtig en kan een sterk ontgiftingsproces in gang zetten. Vanwege de kracht van Curcublue is de dosering van curcumine lager dan bij vergelijkbare producten. 

Na openen drie maanden houdbaar in de koelkast. Droog en koel bewaren.
Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

*10 ml = ongeveer 1 eetlepel.


Curcuminehoning  

‘Golden honey’ het meest krachtige  natuurlijke antibioticum

De curcumine in onze honing is op natuurlijke wijze ‘water opnemend’ gemaakt, zodat deze volledig wordt opgenomen in onze cellen en bloedbanen. De biologische honing is van zeer goede kwaliteit van het merk ‘De Traay’ en voldoet aan de strenge eisen van het Eko keurmerk.

De basiskwaliteit van de stof curcumine is het ontgiften en zuiveren van het lichaam.
De honing voedt en beschermt het lichaam met mineralen en vitamines. Honing heeft ook de eigenschap zich snel te begeven naar de plekken in het lichaam waar het nodig is. Honing en curcumine vormen op deze manier een mooi helend duo.

Gebruiksaanwijzing

U kunt een lepeltje pure curcumine honing oraal innemen en het geheel laten smelten op de tong. Op deze manier heeft het een sterke geneeskrachtige werking. De verdere toepassingen zijn legio. U kunt het bijvoorbeeld toevoegen aan thee, warme melk (Golden Milk), op de boterham, in een salade etc. De smaak is zeer zacht en het geeft direct een verwarmend effect. 


Webshop