Leven in Vertrouwen

Levensbewustzijn


Energie-ei

Het ei heeft een Boviswaarde (levensenergie) van rond de 390.000 Bovis. Dat is een extreem hoge waarde en deze is voelbaar voor veel mensen. 

De Boviswaarde is het trillingsgetal van materie. Elk product of voorwerp en ook alles wat leeft heeft een trillingsgetal dat is uitgedrukt in aantal Bovis. Hoe hoger de Bovis waarde, hoe meer de informatie in het product ons zal beïnvloeden.
Het is een manier om de kracht van de informatie in de materie aan te geven. 

Een zeer belangrijk gegeven is de inhoud van de informatie. Zo zal levensbrengende informatie met een hoge Boviswaarde (> 6500) een positief effect hebben op ons lichaam en ons welbevinden. Zit er echter negatieve informatie in het product, bijvoorbeeld een negatieve intentie of een bepaalde vorm van vervuiling en heeft dat een hoge Boviswaarde, dan zal dat een negatief effect hebben op ons lichaam en ons welbevinden. 

In de onderzoeken en metingen die Blue Earth heeft uitgevoerd, is daarom de intentie en de positiviteit van de informatie in het water van groot belang.
Meer informatie hierover en de testresultaten van het elixerwater kunt u vinden op deze pagina van Blue Earth.


Sier-ei

Dit ei wordt gemaakt in een grote en kleine variant. Het struisvogelei vormt de basis van het grote ei en het eendenei vormt de basis van het kleine ei. 
Het ei is gevuld met ‘Blue Earth Elixer’ en omgeven met een dikke laag klei. Het Elixer heeft meervoudige behandelingen ondergaan om tot de extreem hoge Boviswaarde te komen.
Het kleine ei is geschikt om de energie in een ruimte te zuiveren en verhogen en om deze stralingsvrij te maken. Het grote ei is geschikt voor een geheel huis.

Zowel het grote als kleine ei worden geleverd met een houten standaard en zijn prachtig om te zien, een aanwinst voor uw woning in meerdere opzichten!


Grond-ei


Voor in de grond

Voor de tuin is er een speciale variant gemaakt met een beschermende laag. Hierdoor wordt het ei niet aangetast door de natuurelementen en wordt de levensduur en bescherming vergroot. 
Ook deze is verkrijgbaar als klein of groot ei.

Door het ei in te graven op 60 cm diepte in uw moestuin, boomgaard, bloementuin, etc. wordt de Boviswaarde van de aarde in de gehele omgeving verhoogd. Hierdoor groeien planten in de omgeving beter en worden ze gezonder. Dit is gebleken bij de testen die hebben plaatsgevonden.
Het is ook mogelijk meerdere eieren te plaatsen in een geometrisch patroon om een groter gebied te bestrijken.


Voor in water

Het ei met beschermlaag is ook geschikt om in water te leggen zoals uw vijver, een beekje, riviertje. Hierdoor verbetert de energetische waarde en kwaliteit van het water.

Maar ook uw drinkwater zuivert het en dit smaakt binnen enkele seconden veel zachter. Daartoe kan het bijvoorbeeld in een grote pan met water of een grote karaf geplaatst worden. 


Webshop