Leven in Vertrouwen

Levensbewustzijn


Ervaringen met de Blue earth producten


Observaties Themba, hond van ruim 10 met spier- en gewrichtsklachten.

 • Eerste producten ontvangen op 6 juni 2019
 • 7 juni: Themba loopt vlot en gemakkelijk de trap af, dat heb ik hem al in geen tijden zien doen!
 • Daarna: fysiek gaat het minder, hij wordt strammer, loopt minder makkelijk. Mentaal daarentegen gaat het goed, hij is vrolijk, attent, speels. 
  Na ongeveer een week begint zijn vacht te stinken, dat hebben we eerder gehad. Ik zie het als een genezing, daar hij mentaal echt goed is.
 • Sommige dagen loopt hij goed, andere dagen minder. Stinkende huid neemt langzaam af.
 • 16 juli: hij loopt weer volt de laatste 3/4e van de trap naar beneden. Stank van de huid is nagenoeg weg. Mentaal nog steeds heel goed, vrolijk, speels, attent.
 • 30 augustus: Themba is stabiel, wat ik op 16 juli aangaf, geldt nog steeds. De geur van zijn huid is nu weg.Andere opmerkingen en ervaringen

 • Iemand brengt een poptje water naar therapeut en vraagt haar het te testen. Ze zegt er verder niets van. Therapeut pakt het vast er er gebeurt van alles met haar. Ze wordt emotioneel, moet er bijna van huilen. Bij het testen gelooft ze haar pendel niet: "Dit is echt heel bijzonder!"
 • Zachter drinkwater, koffie en thee lekkerder, hondje vitaler.
 • Curcublue, grond-ei en elixer
  De eerste dagen gebruikte ik theelepeltjes Curcublue en ben toen over gegaan na ietsje meer en merk echt verschil, want ondanks de warmte blijven m'n handen soepel en voeten zijn niet opgezet. 14 jaar geleden kreeg ik artritis met de vergroeiingen tot gevolg. Ik heb al die jaren last van stijve gezwollen vingers/handen en dat lijkt wel echt minder te zijn. De soepelheid die ik nu ervaren mag is een heerlijk. Met warm weer neemt de stuwing natuurlijk toe maar zelfs nu (40 graden) is dat vele malen minder.
  Afgelopen weekend dan nog wel weer een aanval van hoofdpijn gehad, maar ik verwacht natuurlijk ook geen wonderen.
  Eigenlijk kan ik het niet echt uitleggen, maar ik voel het dat het anders is. Het grondei ligt onder mijn bed, het lijkt alsof ik korter slaap en fitter wakker wordt.
  Omdat het zo warm is, heb ik de fles elixer-water ook lekker open gemaakt, gewoon even wat extra zuurstof en lief zijn voor je lichaam.
  Het is nu een week dus ik ben enthousiast, blij en hoopvol.
 • Wat ik merk is dat ik dieper en korter slaap. Ik kom weer in de delta fase. Maar er is ook veel ontgifting,  zowel fysiek als emotioneel.
  Het water is ook erg zacht en schoon. Nog veel beter dan voorheen. Het smaakt nu echt lekker. Jouw verhaal over energetische vervuiling is zo logisch. Ik zet mijn karaf op het ei nadat het gedestilleerd en gewerveld is. 
 • Heb meteen een kopje thee genomen met een beschuit met die heerlijke honing. Heel langzaam opgegeten. Dat voelde zo ontzettend goed . 
  Ik doe al heel veel met mn water !! Nu het water op het ei gezet en wat een verschil in energie pendelde ik. Geweldig. 
  Ben er heel blij mee.
 • Ik heb 4 eieren besteld. Ik heb er 2 in mijn huis geplaatst en 2 in de tuin bij  2 berken waarvan ik dacht dat het niet goed met ze ging.
  Na een ongeveer een week viel het mij op dat er in huis minder ergenissen waren bij mijn huisgenoot, meer harmonie en vrede (minder ruzie achtige reacties) en dat is tot op heden nog steeds. Ook de 2 katten in mijn huis, die erg schichtig waren zijn wat rustiger en benaderbaar.
  Buiten bij de bomen kan ik nog niet veel zien.  Het was ook een warm en droog seizoen en ik denk dat bomen wat meer tijd nodig hebben om te herstellen. Dus daar nog niet echt een verschil. 
  De fijne sfeer die momenteel in mijn huis aanwezig is en die is ontstaan na plaatsing vd eieren is mij veel waard want die was soms heel vervelend en dat was ook mede de reden dat ik de eieren heb aangeschaft (naar aanleiding vd reviews). Dus blij dat jij er over schreef.
 • Ik wordt steeds een blij Ei als ik in de buurt van mij Ei ben! 
  Ik heb er nu al een paar dagen ook 1 in de auto. Ik zit als een blij Ei in de auto als ik ver moet rijden en ben alert en niet moe
 • Minder snel boos met CurcuBlue
  In het begin had ik redelijk wat hoofdpijn. Terwijl ik dit haast nooit heb. Maar ik wist dat dit de detox was. Na een maand was dat over.
  Ik had het eerst niet door wat het effect was, tot ik begon in te zien dat ik veel rustiger geworden ben. Vooral naar mijn kinderen toe ben ik veel gematigder geworden, ik word ook niet meer snel (onnodig) boos. Ik raak niet meer getriggerd door hen. Als ik er nu op terugkijk, vind ik dat een zeer grote en zeer goede verandering!Ik ben benieuwd naar jullie ervaringen, laat me ze weten!