Leven in Vertrouwen

Levensbewustzijn


Reacties van mensen na het volgen van een of meerdere live workshop(s)

Ria

Wat betreft de 4-daagse cursus door jou gegeven in 's-Gravendeel, wil ik je nogmaals dank zeggen, voor de heldere en begrijpelijke wijze waarop jij jouw kennis overdraagt. Alle 4 de dagen kon ik van begin tot eind geboeid blijven, voor mij waren het 4 top dagen waarin mijn kijk op gezondheid vele malen is verruimd en waar ik nu elke dag mee bezig ben, en ook tot inzicht heeft geleid dat ik zo'n 30 jaar geleden onbewust de biologische wetten hebt toegepast om door het proces waar ik toen zat heen te komen. Ik werd er blij van om door de cursus ook dit te kunnen zien en bevestigd werd dat ik het toen goed deed en heb doorgezet, ondanks de mensen om mij heen die het heel anders zagen.

Dank je wel, Ria!

P.H. 

De onderstaande ervaring is na de eerste 2 dagen van de basisworkshop "Vertrouw je Lichaam", maar zij heeft de toepassing van het LEEF-protocol daar zo goed opgepakt, dat ze het in de hieronder beschreven situatie fantastisch kunnen toepassen, met verbluffende gevolgen.

Bij deze wil ik je heel erg bedanken voor de mooie dagen tijdens de cursus leven in vertrouwen.
Ik was de laatste twee jaar al bezig met te ontdekken hoe mijn gevoelsleven te ervaren en te delen met anderen.
In mijn jonge jaren heb ik nooit de gelegenheid gehad om gevoelens te delen met mijn moeder en vader, ook niet mijn wensen en mijn grenzen waren nooit aan de orde omdat daar niet naar geluisterd werd. Ik heb daardoor in mijn leven weinig toegang gehad tot mijn gevoelsleven, laat staan het delen en communiceren.

Tijdens jouw cursus werd het me opeens heel duidelijk hoe belangrijk het is je gevoelens te ervaren, te doorleven en te delen, om te kunnen genezen en ziekte processen zo kort mogelijk te laten duren. Er viel opeens een kwartje en ik ontdekte dat door echt diep te voelen je ook weet waar je grenzen zijn en ze te kunnen aangeven.

De tweede dag na de cursus kwam ik in een dramatische situatie terecht met mijn zoon. Voor het eerst had ik het benul om niet te gaan regelen en denken maar gewoon te gaan voelen en de situatie te gaan doorleven. Ik kon ik echt diep voelen wat het met me deed, ik voelde mijn diepe pijn en verdriet om mijn zoon die zo moet lijden door zijn psychische ziekte.
Tranen rolde over mijn wangen. Ik heb twee uur gehuild en daarna was het voorbij.
Ook de volgende dag had ik er geen last meer van.

Ook de psychische problematiek is nu veel duidelijker en hoe ermee om te gaan.
Ik ben nu een stuk verder op dit vlak.

Lieve Mies heel erg bedankt voor deze mooie kadootjes.
Veel succes met je werk.

Aanvulling Mies:
Je kunt dus blijkbaar een behoorlijk heftige emotionele gebeurtenis in een keer helemaal weghuilen! Bijzonder!


Mia

Hartelijk bedankt weer voor deze extra informatie.
Ik vind het zo fijn om zelf thuis nu goed te kunnen oefenen met dat wat je ons (mij)  leert.
Het herbeleven van situaties, voelen en ontspannen.
De manier waarop jij  de belangrijke dingen van het LEVEN voor mij weer meer inzichtelijk maakt en laat voelen en ervaren vind ik erg fijn.
Nogmaals dank daarvoor.
Wij gaan elkaar zeker vaak in de toekomst ontmoeten.


Ans

Zelf moet ik ook altijd even bijkomen van zo’n workshop, het is net of je op een andere planeet bent geweest......ik ben in ieder geval wel getransformeerd!
Mies nog bedankt daarvoor, ik ben wel zo blij dat je op mijn pad gekomen bent, was altijd al zoekende, maar de “Biologische natuurwetten” voelt voor mij helemaal goed.
Het is ook pure logica, jij legt het heel goed uit.
Niet dat ik alles kan reproduceren, maar doordat je steeds voorbeelden geeft gaat het vanzelf landen, wordt het ook voor een leek begrijpbaar.
Daar moeten we op den duur ook naar toe, dat het gemeengoed gaat worden, zoals nu nog de reguliere gezondheid gemeengoed is.
Het moet worden omgedraaid, wordt je ziek, eerst langs de biologische natuurwetten, je bent zelf verantwoordelijk voor je eigen lichaam.


Diane

Ik wil je ook heel graag bedanken voor alles wat je mij hebt bijgebracht. Het waren zeer inspirerende en boeiende dagen. Weer een hele verrijking voor mijn leven en mijn omgeving.
Vooral de laatste dag was heel leuk.
Hierdoor ben ik nog meer gaan beseffen hoe fascinerend het leven en ons lichaam is en dat het zo veel te vertellen heeft.
Door naar ons lichaam te luisterenen en  te voelen kunnen we zo veel leren.
Dank je wel en we gaan elkaar zeker nog wel eens ontmoeten in de toekomst.


Lutgart

Bij de eerste workshop over het Bio-Logische Lichaam voelde ik zoveel enthousiasme en to the point wat Mies te vertellen had. Nu, 5 reeksen workshops later, hebben deze bij mij een bewustzijnsverruiming teweeg gebracht.
Mijn dankbaarheid en erkentelijkheid zijn groot. Ik ben meer in verbinding met mezelf.
De persoonlijke consulten bij Mies hebben veel oude wonden en overtuigingen geheeld. Ik voel me gesterkt en zelfbewuster. Dit geeft mij een lichamelijk welbevinden en vrede en harmonie met mezelf.
Ik hoop dat meer mensen de weg naar je workshops vinden mogen. Je brengt je levenswerk met passie, daarom blijft het boeien.


Ria

Dank je wel voor deze, prachtige mooie 2 dagen en geweldige inzichten.
Ik zit met een brede smile en super veel energie op de bank, wetende dat ik inderdaad op mijn goede weg zit. Door dit in te zien kun je alleen nog sterker worden.


Katrien

Bij het volgen van de workshop eind augustus merkte ik op dat Mies niet alleen kennis en weten overbrengt van de biologische wetten maar dit ook geïntegreerd heeft in haar Zijn, haar energieveld (en dit nog steeds verder aan het verdiepen en integreren is) waardoor de workshop -volgens mij - zo een effect scoort bij de deelnemers.
Oprechte dank, Mies, om wie je bent en wat je (voor)leeft.


Coby

De biologische wetten kende ik al een beetje voor ik bij Mies de vierdaagse cursus ging volgen.
Door een ernstige ziekte in ons gezin, was ik ermee in aanraking gekomen en de kennis heeft toen enorme rust in de hectische situatie gegeven en ons afgehouden van een chemo-kuur. 
Er is 100 procent genezing op gevolgd, waar we intens dankbaar voor zijn!
Wat me zo verraste is, dat de cursus bij Mies me vooral ook inzicht in alledaagse kwaaltjes heeft gegeven, echte eye-openers en zo praktisch om met jezelf aan de slag te gaan.
Het zijn geweldige inzichten die dr. Hamer ons heeft gegeven en Mies kan dat alles geweldig over brengen.
Een cursus volgen bij haar is een groot cadeau aan jezelf en je kunt daarna uitdelen aan
de wereld om je heen!!!Lut

Beste Mies en medecursisten,
Hartelijk dank voor 4 interactieve workshops-dagen : "Leven in vertrouwen - vertrouw je lichaam" .
Alhoewel een omdenken gebeurt, is het tegelijkertijd zo ontzettend vanzelfsprekend logisch…. De manier van vertellen was gemakkelijk, begrijpbaar interessant!  Een dag vloog voorbij, was eigenlijk tekort. 
Veel inzichten gekregen, stukje ruimer bewustzijn verkregen; Geïnspireerd geraakt !
Lichaam-geest-ziel in een samenwerkend universum….
Nu de taak om er elke dag mee bezig te zijn zodat dit integreert in mijn systeem en bewust een deel wordt van mijn denken. 
Gelukkig hebben we in januari vervolgcursussen : De psyche: Ik kijk ernu al naar uit !!


Edith

Mies is een bevlogen verteller en heeft de natuurwetten erg goed geintegreerd.
Mies geeft je een andere kijk op ziektes en haar nuchterheid geeft veel vertrouwen.
Mies kantelt alles in blind vertrouwen en mega veel ervaring.


Joke

De vier daagse workshop “Het Bio-logisch Lichaam/Leven in vertrouwen” vond ik reuze interessant.
Verbazend te merken hoe de biologische wetten werken. 
Bij lichamelijke klachten besef ik dat ik in genezing ben en ga ik na wat het zou kunnen betekenen, wat er gebeurd is en denk dan aan de adviezen: ontspan, doorleef en weet dat het op dit moment bij mij hoort.
De klachten verdwijnen daarna vrij snel. 


Annie

De manier waarop Mies de stof van de Bio-logische Natuurwetten over weet te brengen is voor mij zeer verhelderend en verrijkend. Al vele keren zijn er momenten van 'oh ja natuurlijk' door mijn hoofd gegaan. Zij weet het grotere plaatje van ons leven op aarde duidelijk naar voren te brengen. Het is mij iedere keer weer een genoegen van haar te mogen leren.  😘Annie


Thomas

Twee workshops heb ik bij Mies mogen volgen: ‘Vertrouw je Lichaam’ en ‘De Psyche’. Samen bieden die een redelijk fundament onder het gedachtengoed van de Biologische Natuurwetten.
Ik had hier geen professionele bedoelingen mee, het was mij puur te doen om tot meer inzicht en een beter begrip te komen.
Mies weet zaken goed over te dragen, en met de nodige redundantie. Zij is breed georiënteerd, heeft veel praktijkvoorbeelden (waardoor je eerder ook naasten en je eigen thematiek onder de loep kunt nemen) en laat zien dat zij zelf ook nog altijd lerende is.
Een ander belangrijk ingrediënt is haar humorvolle benadering; zonder dat zouden de cursusdagen gemakkelijk aan de zware kant kunnen worden. 
Voor mij hebben de workshops bijgedragen aan weer een stuk ontwikkeling in bewustzijn, die ik eigenlijk ook beschouw als een must voor de algemene ontwikkeling!


Marloes

Ik heb met grote interesse en voldoening bij Mies Kloos de vierdaagse basisworkshop 'Vertrouw je Lichaam' gevolgd: Mies weet de complexe, niet alledaagse materie op eenvoudige wijze over te brengen in deze workshop. Ik had me voor de workshop al verdiept in de materie en ook het de encyclopedie al uitgebreid bekeken en gelezen, maar door de workshop 'viel het kwartje'. Bij mij is er door de workshop een diep vertrouwen ontstaan in de wijsheid van het lichaam.
Mies beschikt over een schat aan kennis en weet deze met veel aansprekende voorbeelden tot leven te brengen. Ik kan de workshop van harte aanraden aan een ieder die meer inzicht wil in de processen in zijn / haar eigen lichaam, niet meer vanuit angst wil reageren op ziektesymptomen en zijn/haar gezondheid in eigen hand wil nemen.


Sharon

Ik heb zowel de workshop van de organen en de psyche gevolgd bij Mies. Ze legt helder uit, maakt het allemaal eenvoudig te volgen en heeft enorm veel kennis en ervaring. Zij vertelt niet óver, zij leeft werkelijk vanuít en dat voel je. 
In de toekomst wil ik ook graag de andere verdiepingsworkshops volgen. Maar het is heftige materie en het kost de nodige tijd en aandacht om alles te laten bezinken, te aanvaarden en te beseffen wat het allemaal betekent in het dagelijks leven. 
Ondanks dat het niet altijd even makkelijk is om deze kennis te hebben (het reguliere circuit heeft mensen stevig in zijn greep) ben ik heel dankbaar dat ik kennis heb mogen maken met de 5 Biologische Natuurwetten. Mij heeft het de bevestiging gegeven die ik altijd al voelde, namelijk dat het menselijk lichaam oneindig wijs is en perfect functioneert. Wat een bevrijding om te vinden dat dit vertrouwen gegrond is.
Ik hoop dat vele mensen deze kennis mogen vinden en ervaren dat het waar is.


Theo

Voor mij waren het twee geweldige dagen , ik heb een totaal ander beeld gekregen van de BN, waardoor ik weer een aantal extra mogelijkheden zie om toe te passen in mijn praktijk. Je manier van presenteren, de opbouw en het benaderen van de situaties die bij de aanwezige deelnemers speelden, heb je in mijn beleving op een zeer professionele manier verwoord. Naar mijn gevoel zit je al helemaal in je” comfort zone”.
Nu is het nog de kunst om zelf de goeie vraagtechniek eigen te maken.
Ook de groep paste geweldig goed bij elkaar en zeker de tweede dag kwam dat nog meer naar buiten ,wat een sfeer en eenheid. Fijn om in z’n omgeving mee te mogen denken en de warmte en liefde te ervaren.
Nogmaals bedankt voor je inzet.

Gabi

Was indrukwekkend om er deze 1e keer bij te zijn.