Leven in Vertrouwen

Levensbewustzijn


BN Compleet

Deze workshop completeert de 5 biologische natuurwetten met de programma's in de hersenen, de bespreking van migraine, de evolutionaire ontwikkelingsgeschiedenis aan de hand van de Maya Kalender en de evolutie van de kiembladen.

Hieronder de inhoud van de verschillende delen, gerelateerd aan de dagen van de live workshop.Dag 1: De Hersenen en Migraine

 • Deel 1: Inleiding
  De structuren van de schedel en de hersenen, ligging van de verschillende relais (schakelstukjes) die de organen weefsels aansturen. CT-scan: betekenis de grijstinten, oedeem, cyste, voeding, bloeddruk. 
 • Deel 2: Programma in de hersenen
  Voeding van de hersenen, bloedvaten, liquor, ontstaan van een hersentumor, een infarct en een bloeding, opbouw en functie van de bloed-hersenbarrière, ervaring met een "alzheimer-brain". 
 • Deel 3 en 4: Migraine
  Migraine is de crisis van een korte, heftige inslag, die een combinatie van biologische programma's tot gevolg heeft. Het is een complex gebeuren, waar we 2 delen aan besteden. Omdat er veel herhaling van diverse principes in zit, doe ik de presentatie en deze beschrijving in een keer: 
  Structuren van de schedel en de sensitiviteitsschema's of pijnschema's, die van migraine zo'n pijnlijk proces maken. De diverse stadia volgens de reguliere visie, de visie vanuit de biologische natuurwetten, wat te doen en de bespreking van een paar casussen. 
  Bij de Q&A kan het zijn dat we beide keren de hele presentatie doorlopen of we doen het in twee keer. We zien hoe het loopt.  


Dag 2: Bewustzijnsevolutie en de evolutie van de kiembladen

 • Deel 5: Evolutie volgens de Tun-kalender van de Maya's
  Uitgebreide bespreking van de Tun-kalender van de Maya's, die begint bij de Big bang en eindigt op 28 oktober 2011. Dit is een scheppingsverhaal: alles wordt gecreëerd in 7 dagen en 6 nachten, maar dan op 9 niveau's.
 • Deel 6: Tun-Kalender vervolg
  De versnelling van de tijd en daarmee de versnelling van de bewustzijnssprongen: de doelbewuste ontwikkeling van het universum: zo boven, zo beneden, zo groot zo klein.
  Het belang van de Fibonacci reeks en de Gulden Snede voor de ontwikkeling van de organismen op Aarde. Elk tijdperk heeft zijn eigen energie en vormt zijn eigen aandeel in de evolutie. Spirituele implicaties voor deze tijd.
 • Deel 7: Evolutie van de kiembladen
  De voorbereiding, de eerste levende cel en het endoderm. Ontstaan van het 5e zintuig: het gevoel en het zenuwstelsel. Dit is het eerste deel van de cortex (ectoderm) en wat dat nu nog voor ons betekent. De verschillende delen van de cortex in relatie tot de evolutionaire ontwikkeling, waar ze te vinden zijn in de hersenen en welke weefsels ze nu aansturen. 
 • Deel 8: Ontwikkeling van de mens als evenbeeld van God
  Migratie van het leven op het land wordt mogelijk gemaakt door het ontstaan van het mesoderm, zowel oud- als nieuw mesoderm. Vervolmaking van de kiembladen tot wat ze nu zijn en completering van de Biologische Evolutie. Fibonacci, de ontwikkeling van de chakra's en de mentale evolutie.
  Praktische gevolgen voor de mens van nu en het vervolg van haar ontwikkeling in deze tijd. 


Kosten

Het is mogelijk om van deze workshop een gedeelte te volgen, zoals de programma's in de hersenen (deel 1 + 2), migraine (deel 3 + 4) of de evolutie (deel 5 t/m 8).
Deze onderdelen splitsen is niet mogelijk. 

 • Kosten per deel: € 35,- . 
  Dus dat is € 70,-  voor deel 1/2 of 3/4 en € 140,-  voor deel 5 t/m 8.
 • € 230,- voor de gehele workshop. 
  Bestelling van de hele workshop is beduidend goedkoper per deel dan bestelling van een gedeelte van de workshop. Q&A's

Voor elk deel is er gelegenheid tot vragen stellen, een online Q&A (Questions & Answers). Deze zijn bij de prijs inbegrepen.
Het schema van de Q&A's kan je vinden bij de Online workshops.Code's van de onderdelen

 • Deel 1 + 2: De hersenen                                                   Code: BNC1
 • Deel 3 + 4: Migraine                                                        Code: BNC2
 • Deel 5 t/m 8:  De evolutie                                                Code: BNC3Bestellingen

Zowel een gedeelte als de volledige workshop kan je bestellen via onderstaand bestelformulier.
Ik stuur je zo snel mogelijk de factuur toe en als je betaling is ontvangen, krijg je de links naar de betreffende video's en handleidingen.

Het kan even duren voordat je overmaking op mijn bankrekening zichtbaar is. Wil je snel beginnen, mail me dan even het betalingsbewijs.