Leven in Vertrouwen

Levensbewustzijn


Nieuwsbrieven

Elke maand maak ik een nieuwsbrief met vaak waardevolle inzichten, oefeningen en de geplande activiteiten. Ze staan in omgekeerde chronologische volgorde.

Regelmatig zal ik de oudere nieuwsbrieven verwijderen de interessant blijvende "schrijfsels" eruit omzetten in artikelen. Deze zijn te vinden op de volgende pagina's, zie het uitklapmenu.
De artikelen zijn in chronologische volgorde weergegeven, met vermelding van de maand en het jaar waarin ze geschreven zijn. 

 

 

2022202120202019

 


2018

 

 


2017


2016


2015


2014Veel veranderingen voor mij in april 2014

Op 1 april stierf ik mijn eigen dood in de workshop "Je eigen dood sterven" van Bert van Grondelle.
Het is heel goed voor iedereen om daar eens bij stil te staan:

  • Wat betekent de dood voor jou? Is het echt het einde of toch een nieuw begin? 
  • Waar zitten je angsten? Wie of wat zou je niet los kunnen laten?
  • Als je nu ineens weg gaat, wat zou je grootste verdriet zijn?

Er is toen veel voor me veranderd. Het echt een nieuw begin met ook daadwerkelijke praktische gevolgen:

Ik realiseerde me dat ik de term GNM gebruik, maar in wezen alleen de kennis van de biologische natuurwetten overbreng.

Ik realiseerde me dat het belangrijk is dat ik dit inzicht ook in concrete daden om moest zetten en heb overal de term "GNM" veranderd in "biologische (natuur)wetten". Dit heb ik iedereen laten weten middels de extra nieuwsbrief van april 2014.

Ik woonde voor het eerst een trance-sessie bij. Jarenlang was ik geabonneerd op de trance-sessies van het esoterisch genootschap en wilde er altijd al eens een "life" bijwonen. Door de grote afstand is dat er nooit van gekomen. Nu was er een in Essen en heb ik kunnen ervaren wat dat in hield.

Ik ging voor het eerst naar Spanje en leerde daar veel mensen kennen die een waardevolle aanvulling kunnen betekenen bij het werken op basis van de biologische wetten

Daar werd ik eveneens geconfronteerd met de kosmische gebeurtenissen van april 2014, ik heb de voor mij belangrijkste channeling eveneens toegevoegd bij de nieuwsbrieven 2014.

We leven in een turbulente, maar hele mooie tijd. Alles wat de mensheid aan negativiteit heeft geschapen, zal nu doorleefd moeten worden. Wij als lid van dezelfde mensheid ervaren ze als fysieke en mentale problemen en als moeilijke of soms zelf onmogelijke levensomstandigheden. 

Laat je angst daarvoor los en neem je verantwoordelijkheid. Er is niets wat onrechtvaardig is, de menselijke wereld is hard maar eerlijk. Doorleef datgene wat je op je pad krijgt met begrip. Krijg daardoor inzicht en groei door naar wijsheid. Dat is de weg die de mensheid nu te gaan heeft door haar eigen onbegrip voor de kracht van de individuele geest.