Leven in Vertrouwen

Levensbewustzijn


Jarenlange hevige menstruatiepijnen

Een ervaring van heeel lang geleden (ben nu 69 jaar). Nu ik een beetje weet hoe de BN werken, herinner ik me dat ik het rond mijn 30ste al toegepast heb, niets wetende van de Biologische Natuurwetten.
Ik had vanaf mijn 11de tot die tijd elke maand veel menstruatieklachten en moest meestal 1 dag van school of werk thuis blijven omdat ik van de pijn amper kon lopen. Er was 7 dagen bloedverlies met flinke klodders erin.
Tot een spirituele lerares tegen mij zei, dat ik eens moest proberen, in de pijn te stappen. Geen pijnstillers nemen, maar die pijn zelf worden.
Dat heb ik gedaan: ik dacht dat ik dood ging, ik was een en al pijn, rolde uit mijn bed over de grond. Een hele nacht. De volgende dag was de pijn verdwenen en was de menstruatie snel voorbij.
Daarna nooit meer pijn gehad! Ik merkte pas aan mijn bebloed onderbroekje dat ik ongesteld was en het duurde ook geen hele week meer en veel minder bloedverlies. Tot aan mijn overgang. Het was echt een zegen. Maar je moet er wel wat voor over hebben. Ik zou het zo weer doen, hoe erg die nacht ook geweest is. Conclusie, wat jij prediktūüėČ, klopt als een bus. Maak verbinding met je lijf en geef het aandacht.

Rita

Opmerking van Mies:
Ongelooflijk! Ik heb niets uitgevonden, zo werkt het en dat blijkt ook uit het Hamers Kompas.
Misschien was het nog wat sneller gegaan als ze er slap bij was geworden! Ik merk dat dat echt heel veel doet.