Leven in Vertrouwen

Levensbewustzijn


The Wave

Een Boek over de Reis door het Lichaam naar het Leven

Het Hamers Kompas gaat over bewustwording, over innerlijke groei, over transformeren, over jezelf ontdekken.

Op "Het magisch Hamers Kompas" heb ik een quote staan uit de brieven van Christus, hier een fragment eruit: 

"De natuur, de aard, het wezen van het Goddelijke, ofwel de universele realiteit, is LEVEN. Wanneer LEVEN actief is binnen de individuele levensvormen, dan zorgt het voor groei, het voedt en verzorgt, het regenereert, het geneest, het beschermt, het verzekert overleving, het vervult alle behoeften van alles wat is geschapen..."

Dat betekent dus dat er voor alles wat is geschapen gezorgd wordt. Dat is het karakter, het wezen van LEVEN!
Door een wereld vol met tekorten, beperkingen, ziekten en vele andere omstandigheden die stress veroorzaken, zijn we dat universele principe vergeten, we weten niet dat het er is en wringen onszelf in allerlei bochten om ons staande te houden, om te overleven in deze menselijke cultuur, die niet van de Bron is, die wij als mensheid geschapen hebben.
Wij zijn de enige soort die moet betalen om op deze Aarde te mogen bestaan en zijn ook de enige soort die niet weet dat hij verzorgd wordt...

Het onderstaande interview over het Boek "The Wave" horen we het verhaal van Stefaan, die zich uit deze menselijke culturele stress losmaakt, in dit proces zichzelf ontdekt en leert zich over te geven aan het LEVEN, de Kosmos, het Universum. 
Ook Marja heeft zo'n zelfde transformatie achter de rug: van ondernemer met veel stress en prestatiedruk naar het ontdekken van zichzelf. Ze leeft nu zoals het leven bedoeld is en geniet van de "Universele flow", die haar omringt, ondersteunt en draagt.

Een boeiend interview en een boek dat een prachtige introductie is in de Biologische Natuurwetten maar die je ook introduceert in de principes van het LEVEN zelf. 
Zo Lichaam, zo Leven. 


Meer informatie via: www.TheWave.one