Leven in Vertrouwen

Levensbewustzijn


Symone Ottevangers

Toen tijdens een workshop het gesprek kwam op in huis plassende poezen, hoorde ik voor het eerst over Symone. Dus haar site opgezocht en het sprak me meteen aan. 


Introductie op de homepagina van haar site

Welkom dierenliefhebber!

Ben je benieuwd wat je dier te vertellen heeft?
Vertoont je dier probleemgedrag, heeft het stress of lichamelijke klachten?
Wordt je dier intensief belast, bijvoorbeeld rond shows en wedstrijden?
Een 'gesprek' kan meer duidelijkheid geven.
Een healing brengt evenwicht op mentaal, emotioneel en fysiek niveau.


Algemeen informatie voor het gesprek

Symone over haar contact met de dieren

Ik krijg tijdens dit intuïtief communiceren informatie door van het dier in beeld, woorden en gevoel, emotie. Soms een flits, een woord, een ingeving. Soms is het moeilijk te duiden of iets vroeger was of nu. Het is aan de eigenaar om het verslag en de woorden juist te interpreteren, ook omdat die de achtergrond en omstandigheden weet. Tussen de regels door kun je er ook veel uithalen, is de ervaring. En soms vallen tijden later de puzzelstukjes op hun plek en wordt iets alsnog duidelijk. Weet dat het voor het dier al helpt als hij zich kan uitten. Ontladen en gehoord worden doet hem goed.

Telepathie is geweldig, maar kan niet gebruikt worden om te dwingen of dieren tegen hun instinct in te laten gaan. Wel kan er uitleg gegeven worden door mij, maar het is aan het dier wat het daarmee doet.
Er is geen 100% score met deze manier van waarnemen, maar zie het als aanvullende informatie.
De informatie kan onvolledig zijn want ook tijdens een gesprek met een persoon kun je niet álles bespreken, maar ik ga er van uit dat het belangrijkste voor het dier gezegd is, zo nodig ik ze in elk geval uit.

Nb: Ik ben alleen de doorgever. Uiteindelijk is de eigenaar zelf verantwoordelijk voor wat hij/zij met de informatie doet. Bij ziekte, kreupelheid en andere  lichamelijke klachten is het inschakelen van een dierenarts/chiropractor of andere behandelaar zeer aan te raden.


Zuri

Bij ons thuis was er begin 2016 een dierenexplosie gaande: 2 honden + een nestje van 7 pups, 3 katten en nog 2 katten te logeren. Het werd Zuri allemaal teveel: ze plaste overal in huis. Vanuit mijn kennis van de BN wist ik (bijna) zeker dat het om een territoriummarkertingsconflict ging, maar toch vond ik het waardevol om Zuri eens aan het woord te laten. 

Het verslag van het gesprek was zo typisch Zuri, zo herkenbaar en toch ook weer niet, want dit had ik in de verste verte niet kunnen vermoeden! Het was treffend, inspirerend, ontroerend, kortom: onbetaalbaar!

Dus hebben we besloten om ook onze andere dieren stuk voor stuk aan het woord te laten. Voor sommigen waren er  duidelijke redenen en die zijn ook al 2 keer aan bod geweest. Anderen deden we uit nieuwsgierigheid, om ze beter te leren kennen en om te kijken hoe ze ons en de Aardse wereld beleven. Een paar zijn nog niet aan bod geweest, maar die komen zeker.

Elk verslag geeft ook weer specifieke inzichten in de biologische natuurwetten en hoe de dingen werken. Elk verslag is een pareltje in zichzelf, een pareltje van wijsheid over "het leven van het Leven". 

In de volgende pagina's vind je de verslagen van de gesprekken met:

Heel veel leesplezier en geniet van de wijsheid van deze dieren. Heb je zelf een dier? Laat hem eens praten, zelfs als daar geen echte aanleiding voor is in de vorm van fysieke - of gedragsproblemen!