Leven in Vertrouwen

Levensbewustzijn

 

Online Workshop's

Van al mijn workshops zal ik de theorie op video zetten. Elke workshop is zeer interactief en er wordt heel veel geleerd van elkaars vragen, ervaringen en de erg verhelderende discussies.
Dat wordt uiteraard gemist in een video. Daarom zal ik voor elk deel Q&A webinars doen, waarin iedereen die dat deel heeft doorgenomen, vragen kan stellen, ervaringen kan delen en nadere uitleg kan krijgen.
Op deze manier hoop ik een goed digitaal alternatief te kunnen bieden, met voldoende interactie, discussie en uitwisseling van ervaringen. 

Doordat de workshop in gedeelten wordt aangeboden, kan men kiezen of men 1, meerdere of alle delen wil kopen. Door deze extra mogelijkheid zal de BN voor veel meer mensen toegankelijk worden en dat zal de bekendheid van de BN bevorderen, wat zeker in deze periode van groot belang is. 

De eerste 3 dagen van de basisworkshop "Leven in Vertrouwen - Vertrouw je Lichaam" staan intussen in gedeelten van ongeveer een uur op video. Het zijn in totaal 13 delen geworden. Ook over Migraine is er intussen een video beschikbaar.
Voor de praktijkdagen moeten we fysiek bij elkaar komen, die kunnen niet via video gegeven worden.Wat is je Lichaam?

De BN gaat over wel lichaam, hoe dat functioneert en hoe het reageert op je perceptie over een situatie.
We denken er nauwelijks over na wat het lichaam precies is, het is helemaal vanzelfsprekend dat het precies doet wat je het opdraagt: een glas pakken, eten, verteren, horen en zien, reageren, etc. 

In de onderstaande video wil ik je na laten denken over het wonder dat "je lichaam" wordt genoemd en waar we van uit gaan dat het normaal is als het alles doet wat we ervan verwachten. 
Totdat we ziek worden, dan "laat je lichaam je ineens in de steek"...

Het dient ter inleiding van de basisworkshop en zit ook bij deel 1.

Informatie en bestellen

Meer informatie over de diverse online workshops, alsmede een bestelformulier, vind je op de volgende pagina's: