Leven in Vertrouwen

Levensbewustzijn


Reacties van mensen na het volgen van de training
"HEEL door LEEF"


Wat het doorvoelen allemaal doet, kan je ook lezen op Het Magisch Hamers Kompas.

We doen ook dit soort voel-oefeningen tijdens de basisworkshops. Het effect, dat die paar oefeningen voor sommige mensen hebben, verbijstert me. 

Zie ook het uitgebreide verhaal over seksueel misbruik, de menstruatiepijnen en het zien van lichtflitsen

Ook zijn er mooie commentaren naar aanleiding van de basisworkshop Vertrouw je Lichaam en Bio-Logica van Gedrag en Karakter.


Theo

Voor mij waren het twee geweldige dagen , ik heb een totaal ander beeld gekregen van de BN, waardoor ik weer een aantal extra mogelijkheden zie om toe te passen in mijn praktijk. Je manier van presenteren, de opbouw en het benaderen van de situaties die bij de aanwezige deelnemers speelden, heb je in mijn beleving op een zeer professionele manier verwoord. Naar mijn gevoel zit je al helemaal in je” comfort zone”.
Nu is het nog de kunst om zelf de goeie vraagtechniek eigen te maken.

Ook de groep paste geweldig goed bij elkaar en zeker de tweede dag kwam dat nog meer naar buiten ,wat een sfeer en eenheid. Fijn om in z’n omgeving mee te mogen denken en de warmte en liefde te ervaren.

Nogmaals bedankt voor je inzet.


Gabi

Was indrukwekkend om er deze 1e keer bij te zijn.


P.H.

Opmerking Mies:
De onderstaande ervaring is na de eerste 2 dagen van de basisworkshop "Vertrouw je Lichaam", maar zij heeft de toepassing van het LEEF-protocol daar zo goed opgepakt, dat ze het in de hieronder beschreven situatie fantastisch kunnen toepassen, met verbluffende gevolgen.
Zie ook haar uitgebreidere verhaal na het volgen van zowel de organen als de psyche. 

Tijdens jouw cursus werd het me opeens heel duidelijk hoe belangrijk het is je gevoelens te ervaren, te doorleven en te delen, om te kunnen genezen en ziekte processen zo kort mogelijk te laten duren. Er viel opeens een kwartje en ik ontdekte dat door echt diep te voelen je ook weet waar je grenzen zijn en ze te kunnen aangeven.

De tweede dag na de cursus kwam ik in een dramatische situatie terecht met mijn zoon. Voor het eerst had ik het benul om niet te gaan regelen en denken maar gewoon te gaan voelen en de situatie te gaan doorleven. Ik kon ik echt diep voelen wat het met me deed, ik voelde mijn diepe pijn en verdriet om mijn zoon die zo moet lijden door zijn psychische ziekte.
Tranen rolde over mijn wangen. Ik heb twee uur gehuild en daarna was het voorbij.
Ook de volgende dag had ik er geen last meer van.


Aanvulling Mies:
Je kunt dus blijkbaar een behoorlijk heftige emotionele gebeurtenis in een keer helemaal weghuilen! Bijzonder!