Leven in Vertrouwen

Levensbewustzijn


Hoe heb je de workshop ervaren?


Ik wordt er zo blij van om jullie berichten te zien verschijnen via het formulier van het gastenboek hier beneden!

Fantastisch om te lezen hoe jullie de implicaties van de BN ofwel de Spiologie, die als een rode draad door alle workshops heen loopt, in de dagelijkse praktijk van jullie persoonlijk leven toepassen en wat jullie ervaringen ermee zijn. 
Het zijn allemaal wonderbaarlijke genezingen en pareltjes voor iedereen! 
Verder leer ik jullie hierdoor weer een klein beetje beter kennen, wat ik erg leuk vind.

Het interview met Adelheid en Francoise, die dit echt helemaal in hun leven hebben verweven, geven ook vele voorbeelden. 


Ik hoop op deze manier ook anderen te stimuleren zich in deze materie te verdiepen en dit te gaan toepassen. Zo kunnen we de angst, die de wereld beheerst, wat verminderen en gezamenlijk meer vertrouwen creëren.


Hieronder de links naar oudere berichten, toen ik dit formulier nog niet op de website had staan. 
Live workshops
Online workshops
HEEL door LEEF  


Wil je meehelpen dit te verspreiden door jouw jouw ervaringen te delen, dan kan je het via het onderstaande formulier van het gastenboek rechtstreeks op mijn website plaatsen.

Een fysieke ervaring kan je me mailen, zodat ik het toevoeg aan de ervaringsverhalen of aan de HEEL door LEEF-ervaringen . Formulier van het gastenboek

Wil je niet met naam en toenaam genoemd worden, dan kan je bijvoorbeeld je voornaam invullen bij "achternaam".
Je kunt ook initialen of spaties invoeren, met spaties ben je volledig anoniem.

Je bericht wordt erg gewaardeerd, dank je wel!

 

28 berichten op 6 pagina's
Thalia
31-05-24 10:36:45
Zo'n ruim 1,5 jaar geleden ben ik bij Mies begonnen met de Basis Workshop. En wauw, wauw, wauw! Deze kennis is zo ontzettend belangrijk, boeiend en zelfs logisch! Echt een eye-opener voor wat betreft 'ziektes', de biologische reacties van het lichaam en de psyche. En wat weet deze vrouw veel!

De lessen van Mies zijn zo interessant en leuk om te volgen dat ik inmiddels alle workshops heb gevolgd. En dat blijf ik doen! Want het is geen gemakkelijke wetenschap. Wat veel mensen niet weten is dat het een studie van vele vele decennia is. Nota bene om te beginnen door een internist. Zijn nalatenschap is geweldig en Mies draagt al haar kennis aan je over maar betrekt ook het hele menselijke aspect waardoor het zo herkenbaar, toepasbaar en persoonlijk is.

Voor iedereen die er meer van zou willen weten, doe die basis workshop want dat geeft zoveel context, inzicht en logica. Het is veel meer dan je van te voren kan bedenken.
Miny Kok
27-05-24 20:04:47
27 -05 2024
Dag Mies,
Bij deze een reactie op de basis curcus. die ik voor een paar weken terug heb gevolgd.
Ik heb deze nu gedaan en tot mijn verbazing worden ,mijn klachten minder en door het te door voelen ook minder heftig .
Zelfs al een aantal keren gelukt ,dat het weg ging, het ging over, op dat moment.
Dank zij jou kennis die wij kregen over de Germaanse Geneeskunde en de Biologische wetten , hoe het werkt en het progamma te door lopen ,is dit nu mijn ervaring.
Zelfs mijn omgeving valt het op ,dat het nu anders is.
Wat ben ik dankbaar dat is deze basis cursus heb gedaan, anders kun je er eigenlijk ook niet iets over zeggen ,want je hebt dan de ervaring niet ,vind ik.
Nogmaals veel dank Mies ,en heel veel succes met alles wat je uit je hart verteld over deze wetten ,die wij als mens kunnen toepassen, als je er voor open staat .
Hartelijke groeten
Petra Petra Oord
24-04-24 15:06:24
Goedenavond Mies,
Het is zaaaaalig, jou video’s en de Q/A’s! Ik ben bij les 5 en Q/A 5. Haal jullie niet in denk ik, doe live mee in het najaar. Ik vind het fantastisch, ik smul! Moet alleen niet een les en een Q/A doen in de avond (3 uur), want alles spookt dan door mijn hoofd, in de nacht… ‘Bestaansconflicten’, helingsfasen die weer conflicten worden etc etc., ik droom erover…🤦‍♀️😂
Grinnik, dus braaf overdag kijken en in de avond een boek of helemaal niets…
Verder ben ik zó dankbaar dat deze zienswijze op mijn pad is gekomen, ik bestudeer en volg het sinds 2016, het heeft me behoed mij met de 'C' gekte te verbinden en brengt me nog steeds meer in verbinding met mijn lichaam en haar wijsheid en daaruit voortvloeiend: verwondering en vertrouwen!
Anja
05-04-24 22:34:16
Afgelopen najaar volgde ik de Workshop Leven in Vertrouwen, Vertrouw je Lichaam. Levensommekeer! Ik heb de logica van mijn lichaam ontrafeld. Alles dat ik leerde van Mies heeft zich in mijn voelen genesteld. Het proces, dat ik al in gang heb gezet voor ik wist van de Bio-Logische Wetten, is versneld door de workshop en de kennis van Mies. Ik vertrouw mijn lichaam en sta perplex van haar geneeskracht! De dingen die ik ervaarde waren uitwerkingen van de 20 jaar dat ik ziek was. Nu ben ik in balans en sterker dan ooit. Ik trek mij niets aan van wat de reguliere geneeskunde over (mijn) "ziekteverschijnselen" vertelt. De geneeskracht zit in mijzelf.
Ik begin de patronen te herkennen, ook in de levens van anderen.
Waar ik wel moeite mee heb is dat ik niet ten overstaan van een ieder kan uitdragen wat ik ervaren heb tijdens mijn helingsproces. Gelukkig wel bij gelijkgestemden. Het is jammer dat nog niet alle mensen zo ver zijn dat zij deze waarheid aankunnen. Toch schroom ik niet haar op gepaste wijze uit te dragen. Wat gezaaid wordt zal vroeg of laat ontkiemen. Dankjewel Mies! Ik kijk uit naar de Workshop Biologica van Gedrag en Karakter in juni in 's-Gravendeel.
Twan
01-03-24 14:04:45
Teen geklemd in vrachtwagendeur

Zit lekker onderuit in het zonnetje in de vrachtwagen, op sokken, met mijn linkervoet net buiten de auto met de deur open.
De zon schijn mooi binnen en ik doezel weg.
Dan steekt de wind op en gooit de deur dicht, waardoor mijn linker grote teen tussen de deur klem zit !!!!!!
Ik gooi de deur open en voel van alles, voelde het bloed al in mijn sok.
Toen heb ik mijn gedachten laten varen.
Volle aandacht bij die linker teen gehouden, ik denk 20 minuten lang.
Aandacht erbij, aandacht erbij, aandacht erbij en alle sensaties in de teen voelen.
Verder alles loslaten !!!!!!

Na 20 minuten heb ik de schoenen aangedaan en verder met mijn werk.
Toen ik s avonds thuis kwam pas mijn schoenen en sokken weer uitgedaan.
Ik had een kleine klemblaar aan de linkerteen en verder bijna geen last meer.

Wonderbaarlijk! Had ik dit niet gedaan, dan zou mijn schoen niet meer gepast hebben !!!!!
Tonen: 5  10   20